Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 04:48 - Съботен секс
Автор: ledeniq Категория: Тя и той   
Прочетен: 4235 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Катя беше млада и красива жена, стройна с хубави закръглени гърди и сладко лице. Мъжете винаги я заглеждаха, когато минаваше покрай тях и най-вероятно си представяха как правят разни неща с нея.
Но тя рядко имаше време за мъже и затова почти не обръщаше внимание на мъжките флиртове. Работата и беше доста отговорна и натоварена и отнемаше почти всичкото и време и я оставаше без сили в края на работния ден. Затова обикновено след работа, тя се прибираше вкъщи, взимаше си един душ набързо, вечеряше лека храна и гледаше някой филм или четеше малко книга, докато и се приспи.
През уикендите също рядко прекарваше времето си с нещо интересно. Обикновено използваше тези дни да изчисти вкъщи, да си напазарува храна за следващата седмица и да поспи малко повече, за да се зареди с енергия за следващата натоварена работна седмица.
Една сутрин докато си приготвяше кафето, чу някакво пукане от контакта, където беше включена кафе машината и усети миризма като на изгоряла пластмаса. Предпазливо изключи щепсела от контакта и забеляза, че е леко нагорял. Явно има проблем с електричеството. Трябваше да извика напомощ някой електротехник, но за съжаление в списъка с познати, нямаше такъв.
Катя бързо отвори лаптопа си и потърси в гугъл за фирми предлагащи електро услуги. Намери една фирма, която и се стори читава и поръча техник да дойде да провери инсталацията и за събота, понеже през седмицата беше заета.
Събота...
В 10.00 сутринта, на вратата се позвъни. Катя отвори, за да посрешне електротехника, който очакваше. За нейна изненада той беше красив, висок и едър мъж. Като го видя на вратата тръпки я побиха и усети вътрешно чуство на вълнение.
Той поздрави, попита къде е проблема и тя му посочи контакта в кухнята. Той отиде в кухнята, отвори чантата с инструментите и започна да развива контакта , за да отрстрани проблема.
На Катя и направи впчечатление, че всичко в чантата му беше подредено и добре организирано. Рядкост беше да срещнеш такъв работник. Тя седна на диванчето  и започна да го наблюдава, как работи с голям интерес. Направиха и впечатление широките му рамене и силните му ръце. Явно беше, че беше тренирал нещо, защото тялото му бе много добре оформено и изглеждаше като мощна машина.
Докато го гледаше отново тръпки от вълнени обзеха тялото и , и усешаше лека възбуда между краката си. Все пак беше минала почти година от когато за последно била с мъж. Колко бързо си минава времето...
Той също и хвърлеше погледи от време на време и забеляза, колко замечтано го гледа. Тя наистина беше красива жена, и хващаше окото. В този ден беше облечена с много красива и нежна рокля на цветенца, която почертаваше стройното и сексапилно тяло. Носеше лек грим, който подчертаваше красивото и лице и прекрасните и големи черни очи, пълни с желание за нежност, ласки и еротика.
Ремотна преключи и Катя в знак на благодарност предложи на техника да му направи кафе и да го почерпи със сладки. Той не отказа, зарадва се на възможноста да пие кафе с красива дама. Добър бонус към работата...
Пиха кафе и си приказваха, имаха доста допирни точки и общи интереси. Тя му разказваше случки от работата си, показваше му снимки от местата на които е ходила в командировки, а той слушаше внимателно и не отделяше поглед от прекрасната и сладка устичка. Искаше му се да я награби и разцелува на момента.
Катя усети изкрите, които прехвърчаха вече между тях. На нея също и се искаше той да я сграбчи, да разкъса дрехите и и да я люби силно и страстно, като по филмите...
Приключиха с напитката и Катя стана да отсервира чашите. Остави ги в мивката и тръгна към масичката, където той стоеше и я гледаше, без да откъсва поглед от нея. Походката и беше невероятна и много възбушдаща.
Докато минаваше покрай него, той я хвана за ръката и и я придъпа към себе си. Тя не се дърпаше въобще, като чели само тава чакаше. Седна в скута му и го погледна право в очите. Сърцето и заби силно и главата и се замая за момент. Усети че и неговото сърце бие силно. Той повдигна ръка и я погали по бузат, после придърпа нежно главата и към своята и я целуна леко по усните. Бяха невероятни усни, топли, нежни, миришещи на ягода. Целуна я пак и прокара езика си по върха на усните и , после засмука леко горната и усна. Притисна я до себе си с едната ръка, а с другата я галеше по дупето и бедрата. Възбудата и на двамата растеше силно. Целувките ставаха все по дълги и по силни. Тя усети как члена му се втвърдява и как пулсира силно под нея, в очакване на нещо да го освободи навън...
Не след дълго, рокличката беше слвалена и захвърлена на земята.Неговите дрехи също бяха разпиляни из кухнята.
Катя приклекна, свали боксерките му и осободи набъбнали я му член. Той беше толкова възбуден, че беше станал като камък. Тя погали члена му и бързо го напъха в устата си. Усети как силно пулсира в устата и и беше толкова напрегнат, все едно щеше да се пръсне всеки момент. Той я галеше по главата и и издаваше стенания не върховно удоволствие...
След няколко минути той я вдигна на ръце, и я постави върху мекото диванче. Свали бельото и и тя остана пред него чисто гола, с цялата си красота.
Не можеше да и се нагледа, беше прекрасна, като от приказка.
Той прекара леко пръсти от брадичката и надолу към пъпчето. Усети как потръпва и настръхва. Разтвори краката и я целуна по клитора. Клитора беше набъбнал и тупкаше силно. Прекара език нагоре, надолу, в кръг около срамните усни и после с трепкащи движения около клитора и. Усети как се беше навлажнила силно. Продължи така някоко минути, като в същото време ръцете му не спираха да я галят по цялото тяло, по гърба , по гърдите.
Той засмука клитора и лекичко го притисна с зъби. На Катя това и достави върховно удоволствие и извика сладострастно. След няколко секунди получи страхотен оргазъм и впи силно пръсти в къдравата му коса.
Той легна при нея и я прегърна силно, усещаше топлината и. Заповна да я целува силно, чустваше зачестения и дъх.
Когато усети че тя малко се поуспокои, той вдигна леко краката и и бавно проникна в нея. Това беше страхотен момент, усети горещето и мокро влагалище върху коравия си член и силно набъбналата му главичка. Започна да я люби бавно, с равномерни тласъци. Усещаше как възбудата и се повишава отново, и ускори движенията си.
Катя усещаше мощните му тласъци, които я разтързваха изцяло. Усеща се го как прониква в нея, усещаше всяко негово движение.
Той я повдигна, легна по гръб и я постави върху себе си. Тя започна да котролира нещата в този момент, движеше се нагоре-надолу, в кръг. Беше страходно усещате. Той я гледаше и галеше по връта и по прекрасните и гърди. Вдигаше глава и засмукваше зърната и, а това я влудяваше много. Тя засили движенията си и извика от страст и удоволствие. Разтърси я невероятен и силен оргазъм, почуства го с цялото тяло. Нараво я разтърси, дори за момент нищо не виждаше. Отпусна тялото си върху неговото. Той я притисна към себе си и неспираше да я гали по гърба и бедрата...
 След крато я повдигна отново и я постави да легне по гръб, сви и леко коленете и отново проникна в нея. Вече едван издържаше, топките му щяха да се пръснат.
С всеки тласък усещаше нежното и топло влагалище, а това го дразне силно. Засили движенията си, усещаше как пениса му се търка във стените на влагалището и и това го влудяваше. Чуваше нежните и стенания. Усети тръпчинки по топките си и нарастващата си възбуда. Изведнъж експлодира силно в нея, като спермата му излизаше на силни тласъци, имаше чуството че ще се побърка. Като усети топлата течност, обливащи влагалището и , Катя се разтърси в поредния оргазъм. Беше невероятно изживяване. Сърцата им щяха да изкочат ..
Двамата се отпуснаха, легнаха и се гледаха усмихнати, без да кажат и дума...
Щастието идва, когато най-малко го очакваш...






Гласувай:
5




1. milady - Гошооо...излизъй в РЕАЛА..
18.01.2014 15:49
КРайноо ВРеме еее,...луд дърдорК00...
цитирай
2. ledeniq - milady
19.01.2014 00:05
идаааааа....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ledeniq
Категория: Тя и той
Прочетен: 17921
Постинги: 5
Коментари: 7
Гласове: 25
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930